Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Infosenter
Visa og MasterCard
Betaling med VISA og MasterCard på FlowSport.no er trygt og enkelt. Du taster inn kortnummeret ditt, utløpsdatoen og en verifiseringskode (CV2). FlowSport.no samarbeider med NETS som sørger for at ditt VISA eller Mastercard får en kjapp prosessering av din kortinformasjon og alt foregår i meget sikre former med vår SSL kryptering. Ingen får fysisk se ditt kortnummer gjennom hele betalingsprosessen. Enkelte banker gir sine nettbankkunder en kodebrikke som benyttes ved innlogging til nettbanken, og også for kjøp over nett. Ta kontakt med din bank hvis du har spørsmål vedr. din kodebrikke.

Når du legger en ordre hos oss med ditt kort blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt. Dette betyr at vi sjekker at kortet er ekte, og at det er dekning på det. Vi gjør så en reservasjon, hvor beløpet du handler for blir reservert for sitt bruk. Dette vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke kan røres av andre enn FlowSport.no så lenge din ordre ligger i vårt system.

Dersom du kansellerer en ordre vil reservasjonen heves og pengene frigjøres på kortet ditt innen 3-5 virkedager. Det er først når din pakke forlater vårt lager, at pengene blir overført fra ditt kort til oss. FlowSport.no kan ikke ta i mot kortinformasjon per telefon, mail eller chat, så bestilling med kort må foregå via www.flowsport.no.

Vi forbeholder oss retten til å foreta kontroller knyttet til korttransaksjonen der vi finner det nødvendig, herunder å nekte levering uten ytterligere begrunnelse dersom oppgitt kortinformasjon ikke lar seg verifisere.

Ved eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med Visa/Mastercard vil krediteringen normalt foretas tilbake til samme kortnummer, og ikke som direkte utbetaling til bankkonto.