Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

 

 Kjøp Norsk!

Flow Sport er en helnorsk bedrift med sitt virke i Øyer med Hafjell Bikepark som nærmeste naboer. Vi har som mål til å bli en ledende bedrift innen salg av sykkel- og sportsutstyr på nett.

Det er ikke nødvendig til å måtte ty til utenlandske nettsteder, og det er mange gode grunner til å handle hos Flowsport.no:

 

- Konkurrannsedyktige priser i forhold til andre nasjonale og internasjonale aktører, takket være gode samarbeidspartnere og leverandører gjennom hele prosessen - fra vårt innkjøp av varer til du har produktene du bestilte i hånden.

 

- Ingen skjulte kostnader! Det du ser er det du betaler - ingen ekstra ekspedisjonsgebyrer, innfortollingsgebyrer, momsregninger og andre poster som ofte tilkommer hos utenlandske nettsider. Sjekk sluttsummen!

 

- Høy kompetanse på det vi driver med! Vi er entusiaster når det gjelder å bruke norsk natur - vi vet hva som rører seg i markedet og vi vil alltid være i forkant når det gjelder å kunne tilby de produktene du ønsker.

 

- Rask levering er en av våre sterkeste sider. Vi benytter kun leverandører og samarbeidspartner som sikrer den raskeste måten å kunne levere din bestilling på. Og det gjelder hele veien fra fabrikken/distributøren til vårt lager og videre til deg.

 

- Norsk support via flere kanaler. Du kan nå oss enkelt via chat, mail eller telefon og trenger ikke å måtte ordlegge deg på et annet språk. Det gjør hele prosessen raskere og gir mindre rom for feiltolkning. 

 

- Gratis frakt ved ordre over 1500,- . Sjekk betingelser for gratis frakt her

 

 

Vi i Flowsport liker at du skal være fornøyd med oss og de produktene du kjøper fra oss! Det er en enkel filosofie som vi prøver å etterleve gjennom dyktige medarbeidere som kan gi hjelp og veiledning ved kjøp, retur eller reklamasjoner. Vi har mange års erfaring i bransjen og er aktive i de miljøene vi selger til. Prøv oss!