379466
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
90001-S SENDHIT SCRATCHCOVER-Black SendHit Scratch Cover Sort For reparasjon av gaffelben og dempere
Forrige bilde
90001-S SENDHIT SCRATCHCOVER-Black SendHit Scratch Cover Sort For reparasjon av gaffelben og dempere 90001-S SENDHIT SCRATCHCOVER-Black SendHit Scratch Cover Sort For reparasjon av gaffelben og dempere 90001-S SENDHIT SCRATCHCOVER-Black SendHit Scratch Cover Sort For reparasjon av gaffelben og dempere 90001-S SENDHIT SCRATCHCOVER-Black SendHit Scratch Cover Sort For reparasjon av gaffelben og dempere
Neste bilde
Se video av produktet her

SendHit Scratch Cover Sort

For reparasjon av gaffelben og dempere

-+
449,00
Produktinfo
Support

Scratch Cover - Fjerner riper og skader på gafler, bakdemper og heve/senkepinner

 

Har du opplevd at gaffelbeina eller bakdemperen fått seg en ripe, enten i bruk eller transport? Da er du ikke alene - for med økt antall fulldempa sykler med juksepinne, og stadig tøffere kjørestil, har også slike skader økt i omfang.

Ikke bare er det irriterende fra et kosmetiskt standpunkt, men det kan også bli en kostbar affære dersom det kan gå utover funskjonen og levetiden av komponentene som ofte er veldig dyre.

 

Men fortvil ei - der fiffige mekanikere i all sin tid har kunnet varte opp med egne triks (som ofte innvolverte negllakk eller superlim) har Scratch Cover nå kommet opp med en brukervennlig og enkel måte å reparere slike skader for hvermannsen.

Scratch Cover settet innholder en to-komponents resin, samt alt av verktøy og tilbehør for å fikse skader på gaffelben, bakdempere og dropper pinner og sparer deg dermed for potensielle store utgifter i nye deler eller verkstedregninger.

 

Flestparten av demperkomponentene idag er sorte, men det finnes også sølv- og gullfargede (Kashima) produkter. Derfor finnes Scratch Cover i flere farger, for å gjøre skaden nærmest usynlig etter reparasjon - og det beste av alt er, at det er nok til fem reparasjoner i settet i tilfelle du er uheldig igjen.

 

Innhold:

  • 1 fil
  • 1 flaske Epoxy resin
  • 1 flaske Hardener
  • 5 Mikserør
  • 5 Pipetter
  • 5 Renseservietter
  • 1 Slipekloss
  • 10 Sandpapirark
  • 1 Par gummihansker
  • Bruksanvisning